Stödboende med bostadsgaranti

Söker du efter ett stödboende med bostadsgaranti? Läs allt om vårt bostadsgaranti.

Akut och långtidsboende för kvinnor, män, par och familjer som av någon orsak hamnat utanför den ordinarie bostadsmarknaden och saknar en fast bostad. Boendet skall upplevas som ett varmt och tryggt hem i väntan på den egna bostaden. Är det så att man söker stödboende eller skyddat boende kan vi också hjälpa till med detta. 

Vid placeringar av föräldrar och barn är givetvis barnets behov och mående en extra viktig del i vårt arbete.

Vi arbetar aktivt med att hjälpa klienten att skaffa egen bostad.

Vi gör detta genom att skicka ut ansökningar till annonserade lägenheter där vi är referens men även genom våra egna kontakter till fastighetsägare och eget fastighetsbestånd. Vi tar alltid hand om våra fastigheter och jobbar med bra städ- och flyttbolag som ex. JC Flytt & Städ.  Fastighetsägare som vi idag samarbetar med brinner för att hjälpa behövande och möjligheterna för att vi kan erbjuda en egen lägenhet till klienten är stor. 

Information till uppdragsgivare

Vi värnar om självbestämmanderätten och den personliga integriteten och behandlar alla klienter med respekt. Vi kräver ett samarbete av klienten för att kunna upprätthålla den service som vi erbjuder. Man skall själv vilja komma till oss, att det finns en vilja till förändring.

Boende i egen lägenhet

Husdjur är välkomna

Centralt boende

Stora familjer

Våra Bokningsregler

Vi erbjuder självhushåll vilket innebär att klienten som placeras hos oss bedöms kunna bo i och sköta ett eget hushåll, att vara beredd på att leva upp till de grundkrav som ställs på en hyresgäst i allmänhet. Vi tar inte emot personer med aktivt missbruk och vi har ingen möjlighet att ta emot klienter som inte klarar självhushåll.

Fri hämtning

Praktiskt stöd

Motiverande samtal

Exempel på lägenheter: