Om oss

BRALIVA började sin resa med att erbjuda skräddarsydda lösningar rörande boende utan stöd för hemlösa. Då vi såg ett klart och tydligt behov och möjligheten att kunna hjälpa flera så breddade vi verksamheten för att även kunna erbjuda kvalitativa och resultatgivande lösningar för Boende med stöd. Varje dag arbetar vi för att leverera en problemfri, långsiktig och hållbar lösning med individen i centrum.

BRALIVA är ett Malmö baserat familjeföretag som fokuserar på att hjälpa behövande genom våra tre boendeformer: Skyddat Boende, Träningslägenheter och Jourlägenheter.

Vision

BRALIVA vill skapa trygghet, stöd och framtidstro till våra klienter genom att erbjuda individanpassat stöd och kvalitativa boendelösningar som upplevs som ett vanligt hem. BRALIVA vill hjälpa så många som möjligt och vara en långsiktig, pålitlig och respekterad samarbetspartner.

Mission

Genom engagemang, hög närvaro och bra kvalitativa boenden skapar vi grunden för att alltid leverera en trygg och bra boendelösning. Detta i kombination med en tätare dialog med hyresvärdar samt egna fastighetsförvärv skall möjliggöra vår vision.

Fördelar för uppdragsgivare vid partnerskap med BRALIVA

Våra uppdragsgivare är kärnan i vår verksamhet. Vi tar totalansvar för att allting fungerar enligt överenskommelse och ger våra uppdragsgivare en problemfri, långsiktig och hållbar lösning. Vi är i tät dialog med våra uppdragsgivare och tillsammans effektiviserar och utvecklar vi lösningar utifrån samhällets och den enskildes behov. Ett samarbete med BRALIVA skall vara fördelaktigt för alla parter och vi lyssnar alltid i syfte att optimera och förbättra samarbetet med våra uppdragsgivare.