Kontakt

Tillsammans gör vi skillnad för den som är i behov av skydd och stöd

Har du ett direkt behov eller kommande behov i närtid rörande placeringar så hör gärna av dig till oss redan idag för att diskutera hur vi bäst kan samarbeta! Även om inget behov skulle finnas i dagsläget så bygger vi gärna en relation redan nu för att lyssna och skapa skräddarsydda lösningar som matchar behoven. Vi hjälper ofta Socialtjänsten med evidensbaserade riskbedömningar inför beslut av placering och relaterade insatser. Braliva erbjuder olika boendeformer i flera städer spritt över Sverige så ta gärna kontakt med oss för ett skräddarsytt placeringsförslag eller för konsultation och rådgivning.

Oavsett vad ditt ärende gäller är du välkommen att kontakta oss.

  Kontakta oss vid förfrågan eller konsultation!

  Vi hämtar klienter över hela Sverige med säkra och trygga transporter och tar emot akuta placeringar.

  Braliva ikon

  Bli en del av Braliva-teamet

  – vi söker kontinuerligt kompetens inom dessa områden

  Säkerhetssamordnare

  Vill du jobba hos oss som säkerhetschef eller säkerhetssamordnare? Har du polisiär bakgrund eller annan relevant erfarenhet av personsäkerhetsarbete eller motsvarande är du välkommen att kontakta oss via email, info@braliva.se. Vänligen inkludera CV.

  Bostäder

  Är du fastighetsägare och vill hyra ut lägenheter till Bralivas verksamhet? Kontakta oss via email på info@braliva.se eller genom formuläret ovan.

  Kontaktperson/ Boendestödjare

  Är du Socionom/ Socialpedagog/ Beteendevetare eller likvärdigt med adekvat utbildning och intresserad av kontaktpersonsuppdrag där du utgör ett viktigt stöd för den som är skyddsplacerad i eget boende? Kontakta oss via email, info@braliva.se. Vänligen inkludera CV.

  Följ oss på LinkedIn